تایتل قالب


طرح توجیهی تولید کود از زباله ( کمپوست )

تمام پسماند جامد ( فسادپذیر و غیر فسادپذیر ) در خانه‌ها , توزیع مواد غذایی و مراکز توزیع , مراکز صنعتی , تجاری و کشاورزی تولید شده و بیمارستان‌ها و مراکز درمانی پسماند نامیده می‌شوند . دفن زباله باعث صرفه‌جویی زیادی در منابع تجدید پذیر ما علاوه بر آلودگی محیط‌زیست خواهد شد . صنعت بازیافت امروزه یکی از راه‌های ایجاد ارزش افزوده و افزایش بهره‌وری در جامعه است . با معرفی این صنعت برای ارائه اطلاعات بیشتر در مورد صنعت بازیافت و در نظر گرفتن آن به عنوان یک فرصت سرمایه‌گذاری مناسب , امیدوارم این اطلاعات مفید بوده و تا پایان دوره با صنعت ایران درگیر شوید .در کلمات فعالان مدیریت زباله ، زباله به ضایعات بیشتر ( فاسد شدنی ) و پسماند خشک تقسیم می‌شود . زباله بیشتر ، زباله‌های ارگانیک نامیده می‌شود . مواد مانند ضایعات میوه‌ها ، ضایعات مواد غذایی و ... مواد زائد یا آلی نامیده می‌شوند . مهم‌ترین کاربرد این نوع زباله در تولید کمپوست و تولید انرژی است .
پس از وارد شدن زباله به محل دفن زباله ، پسماند خشک از پسماند جدا شده و به واحد مربوطه کمپوست انتقال می‌یابد .

ساده‌ترین تعریف کمپوست ، تولید کود از زباله است . در یک حس دقیق‌تر ، تجزیه مواد آلی در ضایعات و رطوبت مناسب توسط باکتری‌ها ، قارچ‌ها ، کپک و دیگر میکرو ارگانیسم‌هایی که مواد آلی را به مواد مفید نظیر humus و غیره تبدیل می‌کنند ، می‌گویند کمپوست .
این روش ، که نوعی بازیافت زباله است ، مناسب‌ترین روش دفع یا استفاده مجدد در مناطق روستایی است . به دلیل رونق کشاورزی در ییلاقات و نیاز کشاورزان به کود ، کمپوست از ضایعات فاسد شدنی و گیاهی و ضایعات کشاورزی و ضایعات گیاهی می‌تواند به عنوان یک تعدیل‌کننده خاک کشاورزی عمل کند و جایگزین کودهای شیمیایی شود.

 

برای دانلود این طرح بر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرح توجیهی تولید کود از زباله ( کمپوست )


ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی